Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

WebDesign voor de Ondernemer

Shares

Website, Simpel en Doelgericht

Op het gebied van webdesign bieden we simpele en doelgerichte oplossingen aan. We zijn zelf ondernemers en onderhouden onze eigen websites en webwinkels en weten wanneer iets werkt of niet werkt.

Webdesign Bureau, Website Designers

Wij ontwikkelen en onderhouden websites en webwinkels speciaal voor de ondernemer. De website wordt zo gebouwd dat ze heel gemakkelijk door Google wordt gevonden. Ook indexeren wij de website. Dat houdt in dat de site bij Google aangemeld wordt..

Webdesign Showbiz village

Mobiel Webdesign

Al onze websites zijn mobiel vriendelijk vormgegeven. Ook wel responsive design genoemd. Voor Google is het belangrijk dat de website ook geschikt is voor Smartphone gebruikers. Veel websites zijn nog niet mobiel geschikt en dalen daardoor ook in de ranking van Google.

Een website laten maken heb je al vanaf € 697,- incl. eerste jaar gratis hosting.

Standaard in de website heb je een contact pagina, connectie met social media, google maps en video embedding. Je hoeft alleen de teksten, photo's e.d. aan te leveren. Wij zorgen ervoor dat het netjes in de website komt te staan. 


Extra Mogelijkheden

Geen tijd om de website bij te houden en wil je wel regelmatig iets nieuws toevoegen op je blog? Dan kun je er voor kiezen om dit onderhoud aan ons uit te besteden. 

Een ondernemer heeft vaak weinig tijd voor andere dingen buiten de zaak om, laat staan om nog een tekst te schrijven of te herschrijven.

Content Marketing

Je hebt wellicht ideeen zat maar om een artikel te verkopen met een pakkende tekst is soms teveel gevraagd. Ieder zijn vak.

Met de juiste zoekwoorden (keywords) in je teksten verhogen we de vindbaarheid van je website. En niet te vergeten, we schrijven de teksten op zo’n manier dat je klanten tot actie overgaan (Call To Action). 

Automatisch nieuwsbrieven per mail versturen met een Autoresponder. Met een e-mail adressen bestand kun je je klanten op de hoogte houden van je activiteiten. Meer informatie over onze e-mail autoresponder.

Seo Experts van Nederland

Webdesign Met Resultaat

Een website gericht op resultaat. Je wilt bezoekers die contact met je opnemen.
Wat ons betreft moet een website daarom aan twee voorwaarden voldoen.

Functionaliteit
Goed design

Functionaliteit staat voor ons voorop. Je wilt het zo makkelijk mogelijk maken voor een bezoeker. Verkoop je een fiets, ben je een loodgieter dan wil je dat mensen je direct kunnen bereiken.

Dat betekent dat je telefoon nummer clickable is zodat je vanuit een mobiele telefoon direct kunnen bellen. Dat geldt ook voor je e-mail adres. 

Design komt pas op de tweede plaats. Staar je niet blind op een logo of een fraai design. Zorg dat je content goed is en je bezoeker gemakkelijk door je website heen kan surfen.

Funnel, de nieuwe Website

Een funnel is niet echt nieuw maar wordt de laatste tijd steeds meer gebruikt omdat je een bezoeker via een funnel kunt verleiden tot het kopen van een extra product of dienst.