Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »
Shares

Waarom een app laten maken? Consumenten maken steeds meer gebruik van apps dan van e-mail en sms. Een App is een kleine website die gemakkelijk kan worden geinstalleerd op smartphones en tablets. Apps kunnen worden gedownload via Google Playstore voor Android bestuurde smartphones en tablets. Een App is hiermee een belangrijke manier geworden om klanten te bereiken. Iedereen heeft wel een smartphone of een tablet in de buurt.

Een app om makkelijker klanten te bereiken

Met een bedrijfs-App heb je een unieke manier binnen handbereik om de onderneming onder de aandacht van klanten te brengen.

Zodra de App online is ben je met je bedrijf bereikbaar voor miljoenen smartphone gebruikers. Met onze uitgekiende zoekwoorden strategie word je gemakkelijk door mobiele gebruikers gevonden.

App laten maken voor je bedrijf.

​De naam van een app kun je als een soort van domeinnaam zien. De app zal daardoor, eenmaal geregistreerd bij de Google Play Store in de toekomst alleen maar belangrijker worden voor ondernemers.

Apps worden meer en meer geinstalleerd van onder andere bedrijven, producten en evenementen. Dit is een uitgelezen kans om de onderneming nog beter te promoten. 

Je kunt een App perfect gebruiken om klanten op de hoogte te houden van aanbiedingen en acties door middel van Push berichten.

App laten maken

Push Berichten versturen met een App

Je kent ze vast en zeker wel. Je hebt een app geinstalleerd en je krijgt van die berichtjes met een aanbieding of actie. Dat heet Push Messages.

​Handig bijvoorbeeld voor een restaurant dat bijvoorbeeld "de hele maand onbeperkt mosselen eten" als actie heeft en via een push bericht zijn klanten dat wil doorgeven. Of een loodgieter die een "schoonmaak actie" voor een leuke eenmalige prijs aanbiedt.


Loyalty zegels en coupons

Met een zegel boekje in de App kun je klanten bewegen wat vaker gebruik te maken van je diensten. Onze Horeca klanten die een app bij ons hebben laten maken geven bij de 4e zegel een gratis diner. Het brengt extra klanten bij ze binnen.

Loyalty zegels werken zo.

Klant komt gezellig eten, laat de App zien in het restaurant.

De eigenaar typt een geheime code in waardoor er automatisch een zegel in het digitale boekje bijgeschreven wordt.

Bij de vierde zegel krijgt de klant een gratis diner of korting.

​Met zulke acties krijg je vanzelf loyale klanten.

app met loyalty zegels

​Prijsvriendelijke Apps

Een App moet in de eerste plaats gebruikersvriendelijk en betaalbaar zijn. Een App laten maken bij Appsmarketeers geeft je niet alleen het voordeel van een gunstige prijs maar je krijgt ook een fraaie vormgeving. 

MEER WETEN OVER HET LATEN MAKEN VAN EEN APP?

Een eenvoudige app heb je al vanaf 450 euro. Klik op de button en vraag een vrijblijvende offerte aan.