Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

Veelgestelde vragen over ons

Shares

Er bestaat nog veel onduidelijkheid over wat SEO en linkbuilding precies is. De dagelijkse mails die ondernemers in hun mailbox ontvangen over hoe men hoog in Google kan komen, scheppen eerder verwarring dan duidelijkheid. Linkbuilding is een specialisme geworden.

Een linkbuilder zonder een netwerk van websites en blogs zal niet veel voor je bedrijf kunnen doen. Een link alleen op startpagina's helpt niet meer. Omdat Google regelmatig met nieuwe updates komt is het beter om gebruik te maken van een goede linkbuilding service. We zijn goed op de hoogte van eventuele veranderingen in de zoekmachines.

Wat voor klanten hebben jullie?


Dat zijn veel uiteenlopende bedrijven. Van advocatenbureaus tot haarproducten shops en kledingwinkels, van webwinkels tot corporate websites. Met onze SEO analyse weten we hoe sterk de competitie in Google is. Als we dan zien dat we je verder omhoog in Google kunnen krijgen zullen we je daarbij graag helpen.

Doen jullie 'no cure no pay'?


Nee, dat zou ook een beetje vreemd zijn. Er is veel voorbereidend werk nodig om je site te ranken in Google maar vooral ook om het daar te laten blijven staan.

Wat houdt jullie 'rent a site' precies in?


Bij Domineer Google bieden we naast onze zoekmachine optimalisatie en linkbuilding service ook het leasen van websites aan. Dit zijn speciale sites die op de eerste pagina staan in een bepaalde branche.

Het voordeel is dat wanneer je bijvoorbeeld een advocaten bureau runt en veel betaald om te adverteren op Google je gebruik kan maken van deze speciale websites. Zodra je akkoord gaat met onze offerte zorgen wij ervoor dat je in principe binnen 10 minuten met je eigen website op de eerste pagina op die plaats staat.