Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

Tekst Spinnen Nederlands Service

Shares

Teksten spinnen in het Nederlands kost een hoop tijd. Helaas bestaan er geen geautomatiseerde tools die met (bijna) een druk op de knop duizenden verschillende tekst variaties genereren.

Gespinde tekst in het Nederlands


Wat is gespinde tekst?

Gespinde teksten, ook wel spintax genoemd, zijn teksten waarin andere variaties van zinnen en woorden zijn gezet. De verschillende variaties worden op een bepaalde manier gecodeerd met de tekens: { } | ( ). Deze tekens zorgen ervoor dat het programma wat de gespinde tekst decodeerd de verschillende variaties uniek kan weergeven.

Op een andere manier uitgelegd:
Een spintax is een reeks van items (woorden en/of zinsdelen). Bij het genereren van een gesponnen versie kiest het decoderingsprogramma steeds 1 item uit elke spintax waardoor er op elke gegenereerde (gesponnen) versie unieke teksten onstaan. Een spintax bestaat uit 2 accolades ( { en } ) waartussen de items (woorden en/of zinsdelen) worden gezet. De items worden gescheiden door het pipeline teken ( | ).

Een voorbeeld van een zin met spintaxen:
{Deze software|Programma X} is {een prima artikel spinner|een goede tool om artikelen mee te spinnen|de eerste artikel spinner van Nederland}{.|!|!!!}

Uit bovenstaande zin met spintaxen kunnen wij o.a. deze zinnen genereren:
1. Deze software is de eerste artikel spinner van Nederland!
2. Deze software is een goede tool om artikelen mee te spinnen.
3. Deze software is een prima artikel spinner.
4. Programma X is de eerste artikel spinner van Nederland.
5. Programma X is een goede tool om artikelen mee te spinnen!!!
6. Programma X is een prima artikel spinner!

Wanneer heb je gespinde tekst nodig?


Gespinde tekst wordt vaak gebruikt voor blogs, youtube video omschrijvingen enz. Weliswaar gaat de tekst over hetzelfde onderwerp maar als het goed is gespint is elke tekst uniek in de ogen van Google. Geen duplicate content!

Is gespinde tekst Spam?


Nee, helemaal niet. Sommige mensen beweren misschien van wel maar het is echt grote onzin dit spam te noemen. Een goede techniek is om van elke zin 3 versies te maken en vervolgens aan elke zin geneste en optionele spintaxen toe te voegen. Doe je dat goed dan zijn alle teksten uniek en goed leesbaar.

Prijzen Nederlandse gespinde tekst


Spinnen van ongeveer 400 woorden met 200 unieke artikelen in html - € 95,-
Inclusief de gespinde tekst. Zelf tekst aanleveren in goed geschreven Nederlands!

Spinnen van ongeveer 400 woorden met 400 unieke artikelen in html - € 125,-
Inclusief de gespinde tekst. Zelf tekst aanleveren in goed geschreven Nederlands!

Waarom spinnen?
Wanneer je je artikel op verschillende plekken op het internet wilt plaatsen wil je vermijden dat de tekst overal hetzelfde is. Google ziet dat als duplicate content en kan je daar strafpunten voor geven in je ranking. Er moet in ieder geval wat variatie zijn.

Met goede gespinde tekst worden je teksten niet alleen uniek maar het onderwerp wordt ook op verschillende manieren aan de lezer uitgelegd. Daar houdt Google ook van! Goede gespinde tekst kan nooit door Google als duplicate content worden gezien.

Wat je nooit moet doen! 
Wanneer je een artikel door ons laat spinnen is het verstandig dit eenmalig te gebruiken. Zorg dat je een mapje aanmaakt met een titel als "used of gebruikt". Dit om het risico te vermijden dat je toch duplicate content ergens hebt staan.

Social Media    
Social Media wordt steeds belangrijker vanwege het feit dat Sociale activiteiten een enorme impact kunnen hebben op het aantal bezoekers. Goed gespinde content in combinatie met Social Media geeft je website en/of je product een enorme boost.