Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

Social Media Strategie

Shares

Social Media Strategie met Facebook, Google+, Youtube en Twitter. In het sociale leven niet meer weg te denken. Maar dat geld ook voor het bedrijfsleven. Een beetje bedrijf heeft een Facebook Fanpage. Het kan je onderneming een extra boost geven als je dagelijks iets van je laat horen.

Facebook Fanpage

Een facebook fanpage kun je zien als een tweede website maar dan wel met een groter sociaal bereik. ​Het heeft ook zijn beperkingen en nadelen.

Je bent altijd afhankelijk van Facebook zelf die regelmatig updates doorvoert waardoor het kan voorkomen dat je layout ineens is veranderd of bepaalde functies ineens niet meer werken.

​Het grote voordeel is dat je altijd in interactie met je bezoekers staat. Zet je een leuke banner met een nieuw product in je fanpage dan wordt dat gelijk opgemerkt.

Meestal wordt er ook op gereageerd, wordt het gedeeld en geliked. Als er dan een link instaat naar je website met verdere informatie heeft dat absoluut een effect op je verkopen. 

Social Media Strategie

Social Media Strategie - Ondernemers Fanpage

In principe is een paar keer per dag posten voldoende. Dat is wel afhankelijk van de aard van je onderneming. Een leuk plaatje met tekst kan al voldoende zijn.

Het enige wat je nodig hebt is een image editor zoals photoshop waarmee je de plaatjes kunt maken. En natuurlijk moet je wel feeling hebben voor het schrijven van wat leuke teksten.

Facebook Fanpage uitbesteden.

Je kunt het ook aan ons uitbesteden. Dat scheelt een hoop extra werk.

En we hebben een hoop extra's te bieden. Landingspagina's, coupon, webwinkels, vragenlijsten enz..

​Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

social media voor je onderneming

Google+ is niet zo bekend als Facebook maar is heel belangrijk voor de ondersteuning en ranking van je website.

Met een Youtube Channel kun je al je promotie videos op 1plek zetten. Een youtube Channel staat altijd in connectie met Google+.

Twitter wordt meestal gebruikt voor korte boodschappen. Een groot voordeel is dat elke post die je op Twitter zet gelijk door Google wordt geindexeerd. Dat houdt in dat met een pakkende korte tekst en het juiste zoekwoord je ​een groot publiek kunt aantrekken.

MEER WETEN OVER ONZE SOCIAL MEDIA MOGELIJKHEDEN?


Een Facebook Fanpage geeft extra aandacht aan een onderneming en zorgt ervoor dat je meer bezoekers op je website krijgt.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.​​