Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
Shares

SEO Teksten - Content Marketing - Duidelijke teksten.

Een bezoeker wil snel weten waar je website over gaat. Google wil dat ook. Hoe relevanter seo teksten zijn, hoe makkelijker het te plaatsen is in de zoekmachine. Google is een grote ladekast met een hele hoop mappen. Zaak is dat je met je website in de juiste mappen zit.

De kunst om de beste resultaten te krijgen in de zoekmachines is dan ook in de eerste plaats afhankelijk van het onderwerp waar je verhaal over gaat en de zoekwoorden die daar in voorkomen. Een zoekwoord analyse is dan ook het eerste wat we doen bij het schrijven van een seo tekst.

Voorbeeld:

Stel, je hebt een nachtbrillen webshop.
Dan wil je gevonden worden op de zoekwoorden nachtbrillen en nachtbril.

Buiten het feit dat je teksten uniek en origineel moeten zijn moet het ook de lading dekken. De titel van je pagina moet dus het zoekwoord "nachtbril" bevatten. Nachtbrillen voor in het donker bijv.

SEO teksten - organisch verantwoord.

De inleiding moet de lezer al in het kort vertellen waar het over gaat.
Wanneer je de zoekwoorden op een natuurlijke manier goed in je tekst vermengt wordt het artikel ook meer en meer relevant genoeg voor google om te bepalen waar het over gaat.

​Andere gerelateerde zoekwoorden zoals bril met gele glazen versterken je positie op Google. Relevantie is wat je site maakt of breekt.

Seo teksten betalen zichzelf terug

Seo teksten betalen zichzelf terug


Laat je SEO teksten door ons schrijven of aanpassen voor Google.

Menig ondernemer heeft vaak geen tijd om zich te verdiepen in het schrijven van (product) teksten, laat staan om "google waardige" seo teksten te schrijven. Een ondernemer wil zich richten op het zakelijke gedeelte. 

Je kunt het schrijven teksten ook aan ons uitbesteden. We zijn gespecialiseerd in het schrijven van goede pakkende teksten en analyseren vooraf wat de beste relevante zoekwoorden zijn voor het onderwerp waar je ons over wilt laten schrijven.

Is er al tekst aanwezig dan kunnen we dat voor je aanpassen met de juiste relevante zoekwoorden zodat je sneller in Google kan ranken.​ Als je kiest voor een maandelijks SEO pakket dan is dat inbegrepen. Zonder goed geschreven teksten is er niet echt een goede basis. 


SEO Teksten Uitbesteden? Vraag een offerte aan!


Wil je de omzet van je bedrijf vergroten en met je website hoog in Google komen?

SEO teksten uitbesteden verdient zichzelf altijd terug!
Klik op de button en vul het contactformulier in. We nemen snel contact met je op