Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »
Shares

SEO Teksten - Content Marketing - Duidelijke teksten.

Een bezoeker wil snel weten waar je website over gaat. Google wil dat ook. Hoe relevanter seo teksten zijn, hoe makkelijker het te plaatsen is in de zoekmachine. Google is een grote ladekast met een hele hoop mappen. Zaak is dat je met je website in de juiste mappen zit.

De kunst om de beste resultaten te krijgen in de zoekmachines is dan ook in de eerste plaats afhankelijk van het onderwerp waar je verhaal over gaat en de zoekwoorden die daar in voorkomen. Een zoekwoord analyse is dan ook het eerste wat we doen bij het schrijven van een seo tekst.

Voorbeeld:

Stel, je hebt een nachtbrillen webshop.
Dan wil je gevonden worden op de zoekwoorden nachtbrillen en nachtbril.

Buiten het feit dat je teksten uniek en origineel moeten zijn moet het ook de lading dekken. De titel van je pagina moet dus het zoekwoord "nachtbril" bevatten. Nachtbrillen voor in het donker bijv.

SEO teksten - organisch verantwoord.

De inleiding moet de lezer al in het kort vertellen waar het over gaat.
Wanneer je de zoekwoorden op een natuurlijke manier goed in je tekst vermengt wordt het artikel ook meer en meer relevant genoeg voor google om te bepalen waar het over gaat.

​Andere gerelateerde zoekwoorden zoals bril met gele glazen versterken je positie op Google. Relevantie is wat je site maakt of breekt.

Seo teksten betalen zichzelf terug

Seo teksten betalen zichzelf terug


Analyse Zoekwoorden en Competitie

Om je positie in de markt en de haalbaarheid van een SEO campagne te bepalen, voeren wij altijd eerst een zogeheten zoekwoorden analyse uit. Het is in feite een competitie analyse. Hoe sterker de competitie van een bepaald zoekwoord, hoe meer SEO er nodig is.

Met een zoekwoord analyse bepalen we het volgende:

het aantal zoekopdrachten per maand
de mate van competitie
de kracht van je huidige domeinnaam

Met deze analyse kunnen we een ruwe inschatting maken hoeveel tijd het ons kost om je website op de eerste pagina van Google te krijgen. Ons uitgangspunt is dat de eerste pagina van Google in principe haalbaar is.

De variabele factor is tijd en die is afhankelijk van de kracht van de competitie. De factor tijd is een kwestie van budget. Hoe hoger het budget hoe meer wij kunnen doen en hoe sneller je website hoger in google komt. Alles kan maar alles heeft een prijs.

Alternatieve zoekwoorden en LongTail

Doordat wij onze eigen unieke SEO strategie toepassen op onze eigen webwinkels en websites weten we inmiddels wat werkt en wat niet werkt. Daardoor kunnen we een redelijke inschatting maken wat de slagingskans is om je website of webwinkel hoger te kunnen ranken.

Heb je een product of dienst waarin veel competitie is op internet? Dan kost het ons meer moeite en tijd, om in de searchengines naar boven te komen. We maken veel gebruik van longtail zoekworden. Deze alternatieven komen in onze keyword analyses ook naar boven. Ter illustratie: je bent een fotograaf en wilt gevonden worden op het woord fotografie. Dit is een high-competition keyword. Ook is het een te algemeen zoekwoord (broad keyword).

Om met een kleine tot middelgrote website hiermee op de eerste pagina van Google te komen ben je misschien wel een jaar bezig terwijl dat vaak niet eens nodig is. Misschien ben je gespecialiseerd in trouwreportages of portret fotografie.

Tijdens onze analyse komen we echter woorden tegen als fotoshoot en familieportret. Samen kijken we naar meer specifieke subniches waar de competitie lager is maar het aantal zoekopdrachten per maand nog steeds voldoende is. De verhouding zoekopdrachten/competitie is hierbij de sleutel.

Onze keyword analyse is onderdeel van elk SEO pakket En het lokale gedeelte inclusief Google Schema map zit altijd bij onze pakketten inbegrepen. Je kunt echter ook alleen een zoekwoorden analyse aanvragen.

Laat je SEO teksten door ons schrijven of aanpassen voor Google.

Menig ondernemer heeft vaak geen tijd om zich te verdiepen in het schrijven van (product) teksten, laat staan om "google waardige" seo teksten te schrijven. Een ondernemer wil zich richten op het zakelijke gedeelte. 

Je kunt het schrijven teksten ook aan ons uitbesteden. We zijn gespecialiseerd in het schrijven van goede pakkende teksten en analyseren vooraf wat de beste relevante zoekwoorden zijn voor het onderwerp waar je ons over wilt laten schrijven.

Is er al tekst aanwezig dan kunnen we dat voor je aanpassen met de juiste relevante zoekwoorden zodat je sneller in Google kan ranken.​ Als je kiest voor een maandelijks SEO pakket dan is dat inbegrepen. Zonder goed geschreven teksten is er niet echt een goede basis. 


SEO Teksten Uitbesteden? Vraag een offerte aan!


Wil je de omzet van je bedrijf vergroten en met je website hoog in Google komen?

SEO teksten uitbesteden verdient zichzelf altijd terug!
Klik op de button en vul het contactformulier in. We nemen snel contact met je op