Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

SEO Scan – Waarom een SEO Analyse?

Shares

SEO Scan voor de ondernemer.

We zien visueel heel aantrekkelijke websites voorbij komen. Meestal zijn die sites vanuit een designer oogpunt gemaakt zonder dat er goed is nagedacht over de structuur, relevantie en snelheid wat invloed heeft op de ranking in Google.

Maar uiteindelijk wil je met je website of webshop gewoon hoog in google zien te komen. Want gevonden worden in Google betekent nu eenmaal meer klanten en meer omzet. Vaak scoort simpelheid beter bij de zoekmachines.​


Er zijn nog best veel websites die niet geschikt zijn voor smartphones en tablets. Een website aanpassen aan het mobiele netwerk is vaak een hele klus en wordt daardoor maar achterwege gelaten.

Maar als je weet dat meer dan 50% van je bezoekers op een smartphone naar je website kijken is een mobiel geschikte website een must. 

Mobiel geschikt is heel belangrijk geworden. 

Een SEO plugin installeren, wat zoekwoorden toevoegen met wat tekst in een WordPress website is allang niet meer voldoende om hoog in google te komen. 

Bij Appsmarketeers is er jarenlang praktijkervaring opgebouwd. Tevens beschikken we over een goed netwerk om een website gericht en doeltreffend hoger in Google te krijgen.

SEO SCAN

SEO Scan,  Google en algoritmes

Onze SEO Scan is speciaal ontworpen om een duidelijke maar vooral begrijpelijke analyse te kunnen maken van je website. Geen jargon wat toch niemand begrijpt maar gewone klare taal. Het enige wat je wilt weten is of je website voor verbetering vatbaar is en wat het kost om te repareren.

​Technisch gezien worden alle belangrijke punten tot in detail doorgenomen. Er wordt gekeken welke on-page factoren de ranking positief of negatief beinvloeden. Uiteindelijk vertellen we je of het goed of slecht of beter kan. Meer is het niet.

Beter ranken in Google kan alleen maar als een website ruim voldoende is geoptimaliseerd. Zoekmachine optimalisatie is daarom een essentiële factor voor je dienst of product. Optimaliseren kost veel tijd, je bedrijf runnen kost ook veel tijd. Appsmarketeers is dan ook de ideale partner om je site op de eerste pagina te krijgen.


SEO SCAN AANVRAAG

[contact-form-7 id="12573" title="SEO scan recaptcha"]

KORTE UITLEG AANVRAAG

Vul het beste zoekwoord in waar je op wilt worden gevonden.

Heb je een makelaarsbedrijf vul dan niet het zoekwoord makelaar in. Dat is te algemeen.

Denk bijvoorbeeld bij makelaar aan het zoekwoord makelaar en je woonplaats of provincie. makelaar rotterdam makelaar amsterdam noord.

Wil je geen gratis seo scan?

Wil je dat wij de beste zoekwoorden voor je uitzoeken laat dat dan in de toelichting weten.