Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

Promotiefilm – Kort en Krachtig

Shares

Promotiefilm - Video’s zijn HOT! 

Het is de toekomst van Content Marketing. Online video wordt in snel tempo een belangrijk middel voor mensen om hun informatie te verkrijgen.

Bedrijven, klein of groot, die hier niet in meegaan zullen zeker de boot missen. En het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld en gelikt er uit te zien. Een 30 - 60 seconden video geeft genoeg impact. Een promotievideo heb je al vanaf 500 euro. 

Je kunt ook het hele rankings-traject op Youtube aan ons overlaten. Net zoals in Google zorgen we ervoor dat je video's goed gaan ranken in Youtube.Promotiefilm, Bedrijfsfilm - Kort en krachtig of lang.

Promotiefilm laten maken.

Een Promotiefilm hoeft niet lang te duren. Tussen de 30 en 60 seconden is meer dan genoeg om je boodschap te vertellen.

Een korte animatiefilm is vaak bedoeld om de bezoeker te "teasen".

Uiteindelijk gaat het er om dat de kijker op een link naar je website klikt.

Bedrijfsfilm​ laten maken.

Een bedrijfsfilm is bedoeld om een goed beeld van het bedrijf​ te schetsen. Dat mag wat langer duren natuurlijk. In samenwerking met onze partners zorgen we ervoor dat de onderneming op de juiste manier in beeld wordt gebracht.

Promotiefilm

Ons video team bestaat uit professionele voice-overs,  presentators, presentatrices, acteurs en actrices.  Er kan gebruik gemaakt worden van stockmuziek. Er kan ook speciaal gecomponeerde muziek voor onder de video gemaakt worden. Afhankelijk van het budget. 

Met een goede promotiefilm presenteer je je bedrijf overtuigend en maak je indruk op je klanten. Wij zorgen ervoor dat je video ook hoog in Youtube en Google komt te staan. Door middel van onze speciale embeddings (plaatsings) techniek kan dat heel snel gaan. 

MEER WETEN OVER HET MAKEN VAN EEN PROMOVIDEO?


Meer weten over het ranken van je promotie video? Klik op de knop hieronder en vraag een vrijblijvende offerte aan.​