Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares

Linkbuilding uitbesteden met resultaat

Shares

Linkbuilding uitbesteden met kwaliteit backlinks.

Zijn de titels van je website duidelijk voor zowel de bezoeker als voor Google? Is de site perfect opgezet en mobiel vriendelijk? De teksten zijn met de juiste zoekwoorden ingericht? Dan ben je al dik over de helft om in Google hoger te ranken.

Nu nog even linkbuilden.


Linkbuilding en Zoekmachine Optimalisatie

Linkbuilding houdt in dat je website hyperlinks (backlinks) van andere websites krijgt. Je kent ze vast en zeker wel. De webpartners of Linkpartners met heel veel links naar verschillende websites op een pagina.

Dit soort backlinks hebben zeker enige waarde en zijn vaak gratis te verkrijgen door middel van linkruil. 

Linkbuilding websites met hoge DA en PA

Backlinks van een site met een hoge DA (domein authority) en PA (Page authority) zijn van een andere orde. Het effect van een kwaliteits backlink heeft vaak een onmiddellijk effect op de ranking van je website.

Bij dit soort kwaliteits websites ​kun je niet zomaar gratis je linkje zetten.

Linkbuilding uitbesteden

Bij Appsmarketeers beschikken we over een groot netwerk van actieve websites en web winkels met hoge DA en PA.​ Deze sites worden daadwerkelijk door onszelf gebruikt en zijn daardoor prima te gebruiken om kwalitatief hoogwaardige backlinks naar je website toe te sturen.

Wekelijks komen daar hoge kwaliteit websites bij die door ons worden opgezet om actief te worden gebruikt. We maken geen gebruik van websites alleen bedoeld om mee te linken. Elke site moet in een bepaalde branche (niche) een functie hebben. We maken geen gebruik van spam-sites!


Linkbuilding Strategie

​Met een effectieve linkbuilding campagne zorgen we ervoor dat je website met de juiste zoekwoorden hoog in google komt te staan. Omdat we gebruik maken van echte hoge kwalitatieve websites zal je absoluut hoger gaan ranken. We maken gebruik van een mix van onze eigen kwaliteits websites en met behulp van ons netwerk.

We besteden veel aandacht aan de manier waarop we de zoekwoorden plaatsen. We linkbuilden  zonder dat het onnatuurlijk op Google overkomt. Er moet variatie in de zoekwoorden zijn. Datzelfde geldt ook voor het aantal backlinks dat we per maand naar je website toe maken.​

Linkbuilding uitbesteden.

​Natuurlijk kun je zelf backlinks aanmaken op bijvoorbeeld startpagina's maar dat heeft vaak eerder een negatief effect dan een positief effect op de ranking van je website. Linkbuilding uitbesteden aan Appsmarketeers levert veel meer voordelen op.

  • Je hebt meer tijd om je bedrijf te runnen.
  • Je krijgt een betere positie in Google.
  • Je krijgt daardoor meer bezoekers.
  • En daardoor meer omzet.

Linkbuilding Campagne op Maat

Alles wat met google en andere zoekmachines te maken heeft draait om relevantie.
Voordat we beginnen met linkbuilding is het belangrijk te weten welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor het bedrijf. En ook in hoeverre het mogelijk is om met deze zoekwoorden op de eerste pagina te komen. (SEO Analyse)

Dat doen we in samenwerking met de klant. Zodra we weten welke zoekwoorden het meest relevant en ook goed te ranken zijn worden daar speciale linkbuilding campagnes voor gemaakt. Zodra die lopen is het een kwestie van tijd voordat het resultaat te zien is. Soms gaat het snel en soms duurt het wat langer.