Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

Linkbuilding uitbesteden met resultaat

Shares

Linkbuilding uitbesteden met kwaliteit backlinks.

Zijn de titels van je website duidelijk voor zowel de bezoeker als voor Google? Is de site perfect opgezet en mobiel vriendelijk? De teksten zijn met de juiste zoekwoorden ingericht? Dan ben je al dik over de helft om in Google hoger te ranken.

Nu nog je linkbuilding uitbesteden


Linkbuilding en Zoekmachine Optimalisatie

Linkbuilding houdt in dat je website hyperlinks (backlinks) van andere websites krijgt. Je kent ze vast en zeker wel. De webpartners of Linkpartners met heel veel links naar verschillende websites op een pagina.

Dit soort backlinks hebben zeker enige waarde en zijn vaak gratis te verkrijgen door middel van linkruil. 

Linkbuilding websites met hoge TF/CF en DA?PA

Backlinks van een site met een hoge Trustflow (TF) en DA (domein authority) en PA (Page authority) zijn van een andere orde. Het effect van een kwaliteits backlink heeft vaak een onmiddellijk effect op de ranking van je website.

Bij dit soort kwaliteits websites kun je niet zomaar gratis je linkje zetten.

Linkbuilding uitbesteden

Bij Appsmarketeers beschikken we over een groot netwerk van actieve websites en web winkels met hoge TF/CF en DA?PA. Deze sites worden daadwerkelijk door onszelf gebruikt en zijn daardoor prima te gebruiken om kwalitatief hoogwaardige backlinks naar je website toe te sturen.

Wekelijks komen daar hoge kwaliteit websites bij die door ons worden opgezet om actief te worden gebruikt. We maken geen gebruik van websites alleen bedoeld om mee te linken. Elke site moet in een bepaalde branche (niche) een functie hebben. We maken geen gebruik van spam-sites!


Linkbuilding Strategie

Met een effectieve linkbuilding campagne zorgen we ervoor dat je website met de juiste zoekwoorden hoog in google komt te staan. Omdat we gebruik maken van echte hoge kwalitatieve websites zal je absoluut hoger gaan ranken. We maken gebruik van een mix van onze eigen kwaliteits websites en met behulp van ons netwerk.

We besteden veel aandacht aan de manier waarop we de zoekwoorden plaatsen. We linkbuilden zonder dat het onnatuurlijk op Google overkomt. Er moet variatie in de zoekwoorden zijn. Datzelfde geldt ook voor het aantal backlinks dat we per maand naar je website toe maken.

Linkbuilding uitbesteden.

Natuurlijk kun je zelf backlinks aanmaken op bijvoorbeeld startpagina's maar dat effect is niet meer zo groot als vroeger op de ranking van je website. Linkbuilding uitbesteden aan Appsmarketeers levert veel meer voordelen op.

  • Je hebt meer tijd om je bedrijf te runnen.
  • Je krijgt een betere positie in Google.
  • Je krijgt daardoor meer bezoekers.
  • En daardoor meer omzet.

Linkbuilding Campagne op Maat

Alles wat met google en andere zoekmachines te maken heeft draait om relevantie.
Voordat we beginnen met linkbuilding is het belangrijk te weten welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor het bedrijf. En ook in hoeverre het mogelijk is om met deze zoekwoorden op de eerste pagina te komen. (SEO Analyse)

Dat doen we in samenwerking met de klant. Zodra we weten welke zoekwoorden het meest relevant en ook goed te ranken zijn worden daar speciale linkbuilding campagnes voor gemaakt. Zodra die lopen is het een kwestie van tijd voordat het resultaat te zien is. Soms gaat het snel en soms duurt het wat langer.

Maatwerk Linkbuilding service voor Ondernemers

Als ondernemer heb je vast en zeker wel eens gehoord van backlinks. Dat zijn links die van andere websites naar je website toe linken. Deze links kunnen je rankingspositie in Google versnellen en verhogen.

Onze linkbuilding service biedt een solide oplossing. Wij beschikken over een veelzijdig netwerk van actieve websites, webwinkels en Web 2.0 netwerken. 

Linkbuilding heeft tijd nodig


Als ondernemer wilt je niet graag vast zitten aan jaarcontracten. Bij linkbuilding moet je echter wel rekening houden met het feit dat het resultaat niet altijd binnen een paar maanden zichtbaar is.

Je website gaat wel ranken maar die felbegeerde eerste pagina in Google kan langer duren dan je verwacht. Wij hanteren afhankelijk van de analyse van je website een tijdsduur van minimaal 3 tot 9 maanden om tot de plaats van bestemming in Google te komen.

De juiste zoekwoorden maken het verschil in ranking


We ranken de zoekwoorden die we van tevoren met je afspreken. Mits het haalbaar is natuurlijk. Als je website en SEO teksten goed in elkaar zitten is de kans van slagen al een stuk beter.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

  • Is Linkbuilding nodig?
  • Is linkbuilding onverstandig?
  • Wanneer is linkbuilding slecht?

Nee linkbuilding is zeker niet altijd nodig. Als je bijvoorbeeld als enige een dierenwinkel in een dorp hebt en je website is goed geschreven met alle zoekwoorden goed geplaatst sta je lokaal gezien gemakkelijk op de eerste pagina van Google. Dat houdt in dat als iemand in hetzelfde dorp op dierenwinkel zoekt jou site op de eerste pagina staat. 

Pas als je met je dierenwinkel ook in de stad, vlakbij het dorp waar je woont, op het internet wil worden gevonden zal het een stuk moeilijker worden. In een stad krijg je te maken met andere dierenwinkels en daardoor is de competitie een stuk groter.

Dan zal een goede linkbuilding strategie je zeker helpen in de ranking van je website. Ben je uniek met je product in Nederland dan zal het ook gemakkelijk zijn om overal in Google bovenaan te staan zonder linkbuilding.

Eigenlijk heb je pas links nodig als er competitie is.