Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
  • You are here:
  • Home »

Veel gestelde vragen over ons backlink systeem

Shares

Gebruiken jullie ook Tier 2 en Tier 3 sites?

Ja we gebruiken verschillende tools die automatisch Tier 2, 3,4 en zelfs Tier 5 blog artikelen creeren. 

Wat doet het met mijn DA en Trustflow?

De DA van de blogs zal omhoog gaan door de krachtige backlinks. De Trustflow hangt vooral af van de kwaliteit van je eigen site.

Wat is de kwaliteit van de Blogs?

De web 2.0 blogs hebben een DA van 40 t/m 99. We maken gebruik van wordpress.com, Tumblr, Evernote en meer hoogwaardige web 2.0 blogs. 

Krijgen we toegang tot alle blogs?

Ja en nee. Ja als je een eigen dedicated blog netwerk bij ons laat maken en nee als we links via ons algemene blognetwerk maken waarin ook de links van andere klanten zitten.

Hoe krijgen jullie vanuit 1 artikel unieke content voor zoveel websites?

Alle teksten worden degelijk gespint.

Ziet Google de links als spam?

Nee, ten eerste zijn we goed in het spinnen van teksten en omdat het in een pyramide is opgebouwd zijn de aantal backlinks niet te hoog. Door de pyramidestructuur is de stuwende kracht enorm. De linkjuice wordt in een trechtervorm naar de juiste plek gestuurd.

Zijn de blogs geindexeerd?

Ja de blogs worden door ons druppelsgewijs geindexeerd. De rest gebeurd zoveel als mogelijk organisch. 

Hoe weet ik of het werkt?

We hebben statistiekvoorbeelden en je kunt je afvragen waarom het niet zou werken als er 20 of meer backlinks in blogberichten vanaf verschillende websites met een hoge DA naar je site toe linken.

Welke niches zijn er?

Voor heel veel branches hebben we algemene categorien. Maar ook voor de wat meer gespecialiseerde branche hebben we vaak al een categorie. Hebben we die niet dan maken we die gewoon aan.

In welke talen kan ik blogs laten maken?

In principe in elke taal.

Hoe lang duurt het om een web 2.0 netwerk te maken?

Als er geen wachtrij is moet je rekenen op 2 tot 4 dagen vanaf het moment van aanleveren van de tekst. Het indexeren gaat druppelsgewijs over 10 - 14 dagen wat betekent dat je binnen 3 - 6 weken resultaat kunt verwachten.