Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares
 • You are here:
 • Home »

E-mail marketing oplossing

Shares

E-mail marketing is een MUST!
Een ondernemer met een website kan over het algemeen niet om email marketing heen. Het is verstandig om wat van je te laten horen. Is er een nieuw product op komst of heb je een product in de aanbieding. 

Als je 200 klanten een mail kunt versturen is er grote kans dat er een aantal potentiele kopers op gaan reageren. ​Emails verzamelen is daarom bijna een must! In combinatie met een landingspagina kun je veel email adressen verzamelen.

Autoresponder en e-mail marketing

Op het moment dat je je bij een website inschrijft met je email adres wordt er gebruik gemaakt van een autoresponder. 

Je kent het waarschijnlijk wel. Je vult je naam en email in, klikt op de verzend-button en wordt doorgestuurd naar meestal een bedank pagina.

Double-optin

Vaak moet je nog even in je email box kijken waarin een mail met een link staat waarin je toestemming geeft dat men je legaal emails mag versturen. Dat heet double-optin.​ Zodra je op die link klikt ga je daar mee akkoord. 

Dat wordt allemaal geregeld met een e-mail marketing programma. Er zijn bedrijven die daar in gespecialiseerd zijn en waar je maandelijks voor moet betalen.

Er zijn ook gratis mogelijkheden met een limiet van een honderdtal emails. Overschrijd je dat aantal dan betaal je een maandelijks bedrag.

Het zijn meestal niet de meest gebruikersvriendelijke programma's.​

e-mail marketing

Email marketing aanbieders

Er zijn een aantal aanbieders op de markt maar met het nadeel dat hoe meer email adressen je verzamelt hoe meer je per maand gaat betalen.​

​Als er veel respons op je acties komt en je omzet stijgt maakt een maandelijks abonnement natuurlijk niet uit.


E-mail Marketing Oplossingen

We bieden een aantal opties waaruit je kunt kiezen.

 • Je hebt al een autoresponder of nog niet.
  Wij implementeren het in je wordpress website. Voor de rest regel je alles zelf. Dat houdt in dat je je nieuwsbrieven zelf opmaakt en verstuurd.
 • Je hebt al een autoresponder of nog niet.
  We melden je aan, stellen alles in en zorgen ervoor dat je nieuwsbrieven worden verstuurd. Je levert tekst en de link aan en wij doen de rest.
 • All-in autoresponder pakket.
  We stellen alles in, schrijven je actie en promotie teksten en versturen je emails. 

JE HEBT AL EEN E-MAIL MARKETING OPLOSSING VANAF € 169,- (geen maandelijkse kosten)