Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares

CD persen

Shares

Voor het bedrijf Rabbitduplicators is een nieuwe website gemaakt met de nieuwste web technieken en web snufjes. Dat betekent veel bewegende beelden en teksten op deze cd perserij website wat het alles bij elkaar een stuk interessanter maakt.

cd persen nieuwe website

Nieuwe website, nieuwe cd persen

Ook is er veel aandacht besteedt aan het Google SEO gedeelte in de teksten en plaatjes.

We zien al een stijging in de ranking in Google voor een aantal belangrijke zoekwoorden.​ Dit was een zware klus en het was zeker niet gemakkelijk vanwege de enorme concurrentie voor eigenlijk een heel kleine branche. Adverteren met Adwords komt algauw op meer dan 1000 euro per maand. Nu is dat niet meer nodig.

Over Rabbitduplicators activiteiten.

Rabbitduplicators perst al heel lang cd’s voor de artiest maar ook wordt er veel geperst voor het bedrijfsleven. Niet alleen cd’s maar ook worden er dvd’s geperst compleet met drukwerk en verpakking. Ze houden zich bij de leest en ze persen geen vinyl en doen ook geen usb sticks.

Dat lijkt misschien onverstandig maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit en iedereen kan usb sticks rechtstreeks uit China bestellen. En het persen van vinyl blijft kostbaar waardoor het beter is als de klant rechtstreeks contact opneemt met een vinyl fabriek.

Snel en betrouwbaar
Een cd persen bij Rabbitduplicators heeft veel voordelen voor bedrijven waar promotie van hun producten belangrijk is. Het cd bedrijf heeft veel routine en je hoeft niet constant aan de telefoon te hangen waar je cd blijft.

Het is tenslotte een klein bedrijf zonder een office manager. Die tijd is nu eenmaal geweest en de oplossing hiervoor is internet. Er komt zelfs bijna geen telefoontje aan te pas.

Als je weet dat 99 van de 100 keer alle communicatie per email gaat begrijp je dat ze daar niet zo snel aan de telefoon zitten. Dat kost onnodig veel tijd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op mails. Maakt niet uit of men in het buitenland zit of op de weg.

Aanleveren goedkoop cd persen
Alle handelingen gaan per email en via het internet. Je kunt de master en opmaak voor cd drukwerk en cd bedrukken via wetransfer versturen. Zodra alles bij Rabbitduplicators binnen is wordt alles netjes verwerkt en gaat de order in.

CD perserij, CD bedrukken

De bedrukking van de cd ziet er heel professioneel uit. Het zijn de cd’s die je ook in de winkel ziet liggen. Sterker nog, het zal zeer waarschijnlijk niet de eerste keer zijn dat je een cd hebt gekocht die bij rabbitduplicators is geperst.

CD Fabriek en kwaliteit

Bij rabbitduplicators wordt in diverse cd fabrieken in diverse landen geperst. Daardoor kan deze cd perserij ook scherpe duplicatie prijzen aanbieden aan de klant. De kwaliteit is eigenlijk overal wel hetzelfde, het gaat uiteindelijk om hoe goedkoop cd persen kost.

Complete CD productie met cd drukwerk

Niet alleen dupliceert deze cd perserij compact discs maar ook kun je er je cd drukwerk inclusief verpakkingen zoals jewelbox of digipack bestellen. Of bijvoorbeeld een full color wallet wat kartonnen cd hoesjes zijn. Je kunt er complete producties bestellen.

Acties bij het cd persen

Er zijn altijd goede acties bij deze cd fabriek. Je hebt 500 geperste cd’s met een cd wallet voor een hele mooie prijs. En het is inclusief een snelle levering.

Kleine oplage cd dupliceren

Je hebt al vanaf 25 stuks een cd inclusief duplicatie, drukwerk en verpakking.
Wanneer er een beurs komt bestellen veel bedrijven 100, 200 of 300 cd’s met kartonnen cd hoesjes bij de cd drukkerij. Deze worden meestal voor promotie doeleinden gebruikt.
Ook laten veel musea hun video presentatie op dvd zetten bij Rabbitduplicators.

Er is door appsmarketeers een nieuwe website gemaakt en er wordt nagedacht over een social media structuur waarmee Rabbitduplicators meer klanten kan bereiken. Ook is er een kleine webshop in de website aangemaakt. Het stelt niet veel voor maar men wil kijken hoe het loopt.

Al met al hebben we zoveel als mogelijk meegedacht met Rabbitduplicators en komt er zeker een vervolg op de activiteiten van deze cd perserij.

Leave a Comment: