Linkbuilding en SEO Maatwerk
Shares

App maken? De voordelen.

Shares

Een mobiele app maken voor smartphones is qua marketing een hele goede zet.

Ten eerste zijn smartphones en tablets enorm populair en wordt er veel gebruik gemaakt van apps. Ten tweede ben je daardoor voor veel potentiele klanten een interessant en al helemaal als je ze mogelijkheden bied als coupons en loyalty zegels in combinaties met leuke acties.


app maken met Freddie Jones op Google play

Google Playstore biedt een extra plek op het internet voor je digitale visitekaartje en de android smartphone is tegenwoordig net zo populair als de iPhone.

Android App Maken voor de Smartphone

Als we een app ontwikkelen zijn daar een aantal basis ingredienten voor nodig.
Het zijn de standaard ingredienten die je ook vast en zeker in je website hebt staan.

Uitgangspunt is de android smartphone. Het is veel gemakkelijker om een app te laten maken voor een android smartphone. Je kunt gelijk het resultaat in je mobiel bekijken. Met een iPhone is dat een stuk lastiger.

App maken van een bestaande website.
Is er al een website en/of een eigen huisstijl dan integreren we dat zoveel als mogelijk in de App. Herkenbaarheid is belangrijk.

Heb je een idee of helemaal geen idee hoe je je ondernemers App eruit wil laten zien?

Een app laten maken voor je bedrijf hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Natuurlijk kunnen we je daar verder in adviseren.

Apps laten ontwikkelen

Je app laten ontwikkelen bij Appsmarketeers geeft je alleen maar voordeel.
Niet alleen krijg je een fraai design maar weten we ook waar klanten op letten en wat er bij het ontwikkelen van apps komt kijken. Simpel, creatief en doelgericht.

App idee laten ontwikkelen

Een app ontwikkelen prijs technisch gezien is afhankelijk van een aantal factoren. Hoe meer informatie je kwijt wil in de app en hoe meer "gadgets' je wil, des te kostbaarder het wordt. En een app maken voor Android alleen of ook voor iPhone kan ook een keuze zijn.

Simpel en doeltreffend

Wat ons betreft raden we aan te kiezen voor een simpel en doeltreffend model. Het gaat immers om het contact van het bedrijf en de klant te versterken.

EEN BEDRIJFS APP HEB JE AL VANAF € 300,-  klik hier