WebDesign voor de Ondernemer

  Shares

  Webdesign, Simpel, Creatief en Doelgericht

  Op het gebied van webdesign hebben we veel te bieden. Van een eenvoudig website tot een dynamische en interactieve website.​

  Website laten maken

  We zijn zelf ook ondernemers en onderhouden onze eigen websites en webwinkels en weten daardoor wanneer iets echt werkt of niet.

  Webdesign Bureau, Website Designers

  Wij ontwikkelen en onderhouden websites en webwinkels speciaal voor de ondernemer. De website wordt zo gebouwd dat ze heel gemakkelijk door Google kan worden gevonden en geindexeerd. Dat houdt in dat je site bij Google staat vermeld.

  Webdesign Showbiz village

  Mobiel Webdesign

  Al onze websites zijn mobiel vriendelijk vormgegeven. Ook wel responsive design genoemd. Voor Google is het belangrijk dat de website ook geschikt is voor Smartphone gebruikers. Veel websites zijn nog niet mobiel geschikt en dalen daardoor ook in de ranking van Google.

  Een website laten maken heb je al vanaf € 697,- incl. eerste jaar gratis hosting.

  Standaard in de website heb je een contact pagina, connectie met social media, google maps en video embedding. Je hoeft alleen de teksten, photo's e.d. aan te leveren. Wij zorgen ervoor dat het netjes in de website komt te staan. 


  Extra Mogelijkheden

  Geen tijd om de website bij te houden en wil je wel regelmatig iets nieuws toevoegen op je blog? Dan kun je er voor kiezen om dit onderhoud aan ons uit te besteden. 

  Een ondernemer heeft vaak weinig tijd voor andere dingen buiten de zaak om, laat staan om nog een tekst te schrijven of te herschrijven.

  Content Marketing

  Je hebt wellicht ideeen zat maar om een artikel te verkopen met een pakkende tekst is soms teveel gevraagd. Ieder zijn vak.

  Met de juiste zoekwoorden (keywords) in je teksten verhogen we de vindbaarheid van je website. En niet te vergeten, we schrijven de teksten op zo’n manier dat je klanten tot actie overgaan (Call To Action). 

  Automatisch nieuwsbrieven per mail versturen met een Autoresponder. Met een e-mail adressen bestand kun je je klanten op de hoogte houden van je activiteiten. Meer informatie over onze e-mail autoresponder.

  Seo Experts van Nederland